Om os

Shenzhen ISK Technology Co, Ltd blev først etableret i år 2008. Vi beskæftiger os i trådløse og Bluetooth forbruger tilbehør produkter, satsning hen til levere kunder en mere bekvem forbinder erfaring uden kabel besvær. Produktsortiment spænder fra over-hovedet Stereo Bluetooth headset, Bluetooth hovedtelefon og Bluetooth hovedtelefon og Bluetooth højttaler... osv.

Vi har vores egen software og hardware designere, så hver 2-3 måneder vi har en ny model, der kommer til markedet. En selvejende mould workshop gør selv processen hurtigere og billigere i omkostninger, så, velkommen OEM og ODM. For store antal efterspørgsel, kan vi endda gøre privat værktøj for dig.

Indtil nu, har vi etableret en langsigtede forretningsforbindelser med mange mærker, top distribution over hele verden. Vi velkommen hjerteligt til at kontakte os og besøge vores fabrik for at have flere forretningskommunikation.

I Iskil, kunde kommer først, og kvaliteten er vores liv. For hver forsendelse har vi en detaljeret færdigvarer inspektionsrapport for kunden før levering ud. Så er vi ikke kun dine leverandører i Kina, men også dine øjne i Kina at sikre overlegen kvalitet, og gøre din gratis i tankerne i dit kontor.

Alle produkter fra Shenzhen ISK technology Co, ltd har års garanti (ikke lavet af mand), hvis du frigøre produkter og saml dem, vi vil ikke gøre garanti længere, på grund af vores kvalitet problem (mindre end 0,2%), helt sikkert vi vil reparere det eller give ny vare til dig uden ekstra gebyr. Send bare os e-mail eller ringe til os, vi vil løse det for dig straks.

Fabrikken har i øjeblikket omkring 100 operatører på produktlinje. Fuld SMT, montage og pakning linjer er udstyret til at opfylde daglige produktion af omkring 10 K enheder rundt. B2B og B2C marketing team der har til formål at levere en rettidig og betænksom service til kunden, mens andre afdelinger arbejder tæt sammen med dem for at give vores værdsatte kunde en gratis i tankerne kvalitet og orden levering.

Vi bifalder varmt kunder, erhvervssammenslutninger og venner fra hele verden til at kontakte os for yderligere samarbejde, og vi ser frem til at have gensidig udvikling og succes sammen.