Du kan ikke gætte Bluetooth-headsetets stråling!

- Sep 03, 2018-

Først og fremmest for moderne mennesker er strålingsproblemet med mobiltelefoner blevet den største trussel mod mobiltelefonbrugere. En test foretaget af videnskabelige forskere viste, at når mobiltelefonen er tilsluttet, er den dannede stråling 20 gange højere end den, der genereres under opkaldet; nogle mennesker siger, at når telefonen er besvaret, hvis telefonen ikke er tæt på øret, kan den reduceres med 80% til 90%. Mængden af stråling. Men for at svare telefonen på et støjende sted, hvor mange mennesker holder ikke telefonen tæt på øret?


Så er der nogen stråling i Bluetooth-headsettet? Hvor stor er strålingen af Bluetooth-headsettet? Faktisk vil teorier i teorien producere visse eger under drift.


Optagelse, Bluetooth-headset er ingen undtagelse, men fordi Bluetooth-headsetets strømforbrug er meget lavt, er den faktiske stråling genereret relativt lille, du behøver ikke bekymre dig, den Bluetooth-headsets elektromagnetiske bølgestråling er mindre end en procent af almindelig øretelefon, og den er bygget mere end CDMA. Kang miljøbeskyttelse.


At give to eksempler: For de forventede mødre, som er gravide, er stråling livets fjende. Men vores daglige liv er uadskilleligt fra mobiltelefoner, så det er mest hensigtsmæssigt at vælge et trådløst Bluetooth-headset. Lad os kigge på vejen, uanset om du er cyklist eller chauffør eller en overfyldt bil, det er meget besværligt, hvis du har et telefonopkald i pendlingstiden. Men med det trådløse Bluetooth-headset er det meget bedre, headsettet bæres på øret, der er indstillet til automatisk at svare, du behøver ikke at trykke på knappen, når du ringer, og effekten af headsettet er godt, selv i det støjende sted på vejen.


Selv om Bluetooth-headsettet er meget praktisk og strålingen er lille, minder jeg dig om ikke at bruge det i lang tid. Hvis du har hovedtelefoner i lang tid, er det en slags tortur i øret, hvilket vil medføre problemer som øretbetændelse og høretab. Selvom strålingen er meget lille, skal objektet vendes. Det er nødvendigt at forstå graden af godhed. Om nødvendigt skal du bære det og bruge det. Fysisk sundhed er stadig det sidste ord.


Et par af:Udviklingen af smart home drev udviklingen af Bluetooth-løsningsmarkedet Næste:Berør lydkvaliteten af hovedtelefoner, og hovedtelefonernes hovedtelefoner har også 'kredit'?