Hvor langt er Bluetooth-headsettet egnet til brug

- Dec 20, 2018-

I teorien afhænger den optimale afstand til at bruge et bluetooth headset af headsettet selv, bluetooth chip, bluetooth version og så videre. Jo højere Bluetooth-versionen, desto længere væk er transmissionen understøttet. Men vises ikke forbindelsesbrudpunktet, indflydelsen kalder effekten, stemmen er ikke klar, og det hører heller ikke klart.

Hvad er afstanden til at bruge bluetooth headsettet? En anden vigtig determinant for bluetooth headsets er den afstand, de transmitteres, uanset bluetooth-versionen, men afhængig af Bluetooth-teknologien PowerClass. De fleste mobiltelefoner og mobile enheder bruger nu PowerClass2, en standard transmissionsafstand på 10 meter; Den opgraderede PowerClass1 vil øge transmissionsafstanden til 100 meter, og begge versioner understøtter A2DP stereo transmissionsprotokol, der kan tilsluttes stereohovedtelefoner. Generelt er afstanden mellem mobiltelefon og bluetooth headset ikke for langt. Hvis der ikke er nogen stor hindring i midten, er transmissionskvaliteten meget god inden for 7 meter, og brydpunktet vises, hvis afstanden overstiger 8 meter! Over 10 meter vil forbindelsen mellem Bluetooth-enheder gå tabt.

Ifølge følelsen af faktisk brug er afstanden mellem telefon- og bluetooth-headsettet proportional med støj fra samtalen. Hertil kommer, at når du bruger stereo bluetooth headset til at nyde musik, skal du ikke være for langt væk fra telefonen, ellers er det let at se intermitterende fænomen. Ud over funktionelle overvejelser er udseendet af bluetooth øretelefoner og brugskomfort også nøglen forbrugerne skal være opmærksomme på, når de køber. Nu er der mange forbrugere til enhver tid at hænge bluetooth headsettet i øret, så formen er blevet en grundlæggende betingelse; Men hver persons øreform er anderledes, brugeren skal forsøge at bære komfortniveauet før han køber, så beslutter han at købe; Den person, der bærer briller, skal lægge mærke til mere, den del at øret af en masse bluetooth øretelefoner hænger et øre og briller ben konflikt, skal forsøge bæltet bag bare at vide.

Generelt kan den effektive afstand mellem Bluetooth-headset og mobiltelefon nå 10 meter, og nogle forbedrede adaptere kan nå op på 10 meter, men det refererer til den maksimale afstand mellem mobiltelefon og bluetooth headset uden forhindringer. Berørt af miljøet er det faktiske effektive kommunikationsområde kun 2 ~ 8 meter; Med telefonens stemmeopkaldsfunktion kan taleopkald udføres direkte i headsettet. Derudover er lydstyrkekontrollen og den sidste opkaldsnummer genopkaldsfunktion af headsettet ret praktisk at bruge.

Et andet vigtigt punkt i Bluetooth-headset er transmissionsafstanden. Engros med Bluetooth-headset er ikke relateret til bluetooth-versionen, men afhænger af Bluetooth-teknologien PowerClass. De fleste mobiltelefoner og mobile enheder bruger nu PowerClass2, en standard transmissionsafstand på 10 meter; Generelt er afstanden mellem mobiltelefon og bluetooth headset ikke for langt. Hvis der ikke er nogen stor hindring i midten, er transmissionskvaliteten god inden for 7 meter, og engros med Bluetooth-headset overstiger 8 meter, vil der være et brudpunkt! Over 10 meter vil forbindelsen mellem Bluetooth-enheder gå tabt. I øjeblikket understøtter bluetooth version 4.0 bluetooth headset på markedet 20 meter opkald, og 15 meter opkald kan faktisk understøttes. Afstanden afhængigt af den faktiske brugsforbrug, afstanden mellem telefon og bluetooth headset er proportional med støj fra opkaldet; Hertil kommer, at når du bruger stereo bluetooth headset til at nyde musik, bør engrosset af bluetooth headset ikke være for langt væk fra mobiltelefonen, ellers er det let at se intermitterende fænomen. En korrekt forståelse af afstanden mellem bluetooth headsets kan bidrage til at reducere strålingsfarer og forbedre effektiviteten af telefonopkald. Du kan også nyde funktionen ved at lytte til musik bedre.


Et par af:Nej Næste:Forskellige stilarter af Bluetooth-headset har forskellige fordele