Sådan forbedrer du livet af Bluetooth-headset

- Aug 22, 2018-

Alle vil bekymre sig om varens levetid, når de køber en ny øretelefon. Det vil ikke vare længe, før det er brudt. Faktisk behøver hver vare at blive taget hånd om og vedligeholdes for at sikre et bestemt levetid. Jeg brugte ISK Bluetooth-headsettet i mere end et år, og jeg har aldrig haft et problem. Lydkvaliteten er stadig meget god nu. Så hvilken god måde at opretholde Bluetooth-headsets liv?


Først og fremmest er batteriets levetid også tæt forbundet med batteriets kvalitet. Kvaliteten af det trådløse Bluetooth-headset batteri kan bruges i 2-3 år. Også nødsaget til at være opmærksom på at beskytte batteriet, kan du reducere tabet af batteriet.


Da vi fik det Bluetooth-headset, vi lige har købt, er det andet at se, om der er strøm i Bluetooth-headsettet. Hvis der er nogen, skal du bruge strømmen.


Endelig er det at oplade øretelefonerne. Den bedste tid er normalt 2-4 timer. Hvis du bruger den senere, kan du oplade den i 2 timer. Det er bedst ikke at oplade mere end 4 timer i slutningen, hvilket også vil påvirke headsetets levetid. Jo længere opladningstid er, desto større er beskadigelsen af headsettet lithiumbatteri. Bluetooth kan slukkes og oplades, når opladning, og Bluetooth skal ikke kaldes, når opladning.


Et par af:Værd at starte Private Run-ISK Bluetooth Headset Næste:Hemmeligheden bag valget af hovedtelefoner til Bluetooth Headset producenter