Hemmeligheden bag valget af hovedtelefoner til Bluetooth Headset producenter

- Aug 21, 2018-

Daglige arbejde og liv er der altid nogle uundgåelige støj miljøer. Støj er ikke alene svært at høre, men også distraherende, at folk ikke kan koncentrere sig eller arbejde, så køb et par ørepropper er et godt valg. Hvad skal jeg være opmærksom på, når du vælger en lydisolerede øreprop? Lad nu den Bluetooth hovedtelefon producent Xiaoli elektronisk teknologis Xiaobian forklare hvordan man vælger ørepropperne og bemærkninger:


Der er generelt tre typer af materialer til ørepropper på markedet: silikone, svamp og bivoks.

Silica-bevis ørepropper: silikone er lidt højere i forhold til omkostningerne i forhold til svamp ørepropper og bivoks ørepropper. God silikone er bløde og ikke-giftige og let irritere ikke huden. Silikone materiale har stærke anti-aging evne, kan genbruges og er vandtæt og fugt-bevis, let at rengøre, og har visse antibakterielle effekt. Silikone lydisoleret earplugs er et godt valg.


Svamp lydisoleret earplugs: lavtryks skum materiale, høj-elastisk polyester materiale, anti-støj ørepropper har en glat overflade, langsom rebound, ingen smerte, når de anvendes, og lyd isolering effekten er mellem 25dB-40dB. Disse høreværn er også meget god, billig og behagelig at bære. Det skal bemærkes, at efter rengøring svamp-type ørepropper, langsom rebound effekt vil være fattige og egnet til engangsbrug. Nogle kan genbruges og skal bekræftes, når de køber.


Bivoks ørepropper: dette materiale blev første gang brugt. Der bør være meget få mennesker, der bruger det nu. Bivoks ørepropper er relativt mindre hygiejniske og har tendens til at forblive. Dette kan ikke anbefales.

Kort sagt, uanset hvad design form, bør hvilket materiale ørepropper bemærkes:

1. den langsommere rebound, jo langsommere jo bedre. For hurtigt og nemt at undertrykke den øre kanal, forårsager ubehag i øregangen; for langsom og tæt på den øre kanal er ikke stramme nok, lyd isolering effekt er reduceret.

2. blødhed. Blødhed påvirker direkte komforten i iført. Det er for hårdt og alt for blød til at passe.

3. overfladestruktur. Overfladen af de lydisoleret earplugs skal være tør og ikke klæbrig at røre. Sige ikke det er ubehageligt og ikke hygiejnisk.

Endelig er der nogle forbrug vaner. Bluetooth headset producenter anbefaler, at du bruger dine ørepropper til at sikre, at dine hænder er rene, ellers er det meget uhygiejnisk at klemme øretelefoner et par gange. Den anden er at rense ørerne i tide, således at ørepropperne ikke vil skubbe ørevoks ind i dybden af øregangen, der påvirker hørelsen.


Et par af:Sådan forbedrer du livet af Bluetooth-headset Næste:Har Bluetooth Headset brug for anti-virus