Hvorfor har du ørepine, når du bruger et Bluetooth-Headset? Hvad bør vi være opmærksomme på?

- Aug 10, 2018-

Nogle mennesker nævnt hyppigt, at bære et Bluetooth-headset i lang tid vil gøre ondt i øret. Er kvaliteten af headsettet ikke godt eller ikke egnet? Følgende summende Bluetooth headset producenter analysere årsagerne til dig:


Når en person bærer et Bluetooth-headset, tilsluttet havnens passage af det ydre øre stramt af øretelefon, som er næsten i en lukket tilstand. Høj-volumen audio lydtryk direkte ind i øret, og concentratedly fremsendes til den tynde trommehinden uden nogen bufferkapacitet plads, hørelse. Nerverne er stimuleret til at være meget glade for, og det er meget nemt at forårsage hørelse træthed. Så er der en smerte i ørerne efter iført hovedtelefoner i lang tid!


Hvorvidt iført hovedtelefoner kan forårsage hørenedsættelse, er den nuværende medicinske forskning kontroversiel, fordi længden af tid og omfanget af hver person er uforenelige, ikke kan foretage effektiv observation og dom. Men det er værd at bekræftelse: Hvis lang tid iført hovedtelefoner til at lytte til musik uden at betale opmærksomhed til øre pleje kan påvirke hørelse. Sammenlignet med højttalere, er hovedtelefons membran tættere på trommehinden, selv om det er mere behageligt og mere skadelige for øret. Selvom øretelefon design er nu næsten alle har vedtaget "åben" hovedtelefoner for at reducere høreskader, men langvarig brug af hovedtelefoner kan stadig forårsage skader, som kan forårsage dårlig blodcirkulation, tinnitus, nekrose af indre øre hårceller og endda nerveskader, især nogle mennesker vil mængden af musik er bredt og jeg vil bruge det til at udligne støjen. Dette er ikke hensigtsmæssigt.


Hyppige iført hovedtelefoner kan forårsage skade på øret. Følgende principper skal generelt bemærkes, når du bruger et headset:

1. må ikke bære hovedtelefoner i lang tid

2. omfanget af hovedtelefonerne bør ikke være for stor. Hvis en person uden for en meter ikke kan høre dig klart, bør det sænke lydstyrken på høretelefonerne.

3. Vælg hovedtelefoner, der er behagelig at bære

4. hovedtelefon bør være af god kvalitet, støjen er lille, og lydstyrken kan justeres.

5. må ikke lytte til øretelefonerne i lang tid, lad dine ører hvile hver halve time, ikke mere end tre timer om dagen, jo mindre jo bedre

6. ikke lytte, mens du sover. På grund af sovestilling udøver puden pres på ørepropper, forårsager fysisk skade på trommehinden.


Et par af:Minde børnene at lytte til musik med hovedtelefoner Næste:Nej